+31 (0)6 1 356 356 1
Oosteinderweg 210, 1432BA Aalsmeer

arrive and drive GT4

 

Voor dit seizoen 2023 hebben wij diverse Porsche Cayman GT4 van de eerste generatie beschikbaar. de mogelijkheid bestaat uit het rijden van een heel seizoen maar ook individuele races of trackdays behoren tot de mogelijkheden.

De wagen is een originele fabrieks Cayman GT4 met PDK versnellingsbak, motorsport ABS, TC en ESP, dit, i.c.m. een mooi uitgebalanceerde wagen op slicks levert een ultieme race machine op.

Deze winter bestaat de mogelijkheid dit te ervaren op een aantal testdagen op diverse circuits in Spanje en Portugal, maar ook dichter bij huis op Zandvoort en Assen zijn er verschillende mogelijkheden de wagen uitgebreid aan de tand te voelen.

Neem voor meer informatie contact met ons op via het reactie formulier of bel naar 06 1 356 356 1

 

rondje 'meerijden'? https://www.youtube.com/watch?v=wxL58qMJ0Gc

 

Wat klanten over ons zeggen

"Ik kom al jaren bij RFF en word altijd geweldig geholpen! Zodra ik mijn auto bij ze achterlaat weet ik dat deze in goede handen is."

- Leon Weggelaar

"RFF zorgt er iedere keer weer voor dat mijn racewagen helemaal klaar staat. Ik hoef alleen nog maar te racen! Ook worden reparaties tijdens een evenement snel en vakkundig opgelost."

- G. Fonteijn

"Al meerdere keren kampioen geworden door de ondersteuning van RFF. Topteam"

- Jean-Paul Hulsebos

"Wil je het racen of trackday rijden serieus gaan aanpakken en gaat je hart sneller kloppen van Porsches? Dan ben je RFF Motorsport aan het juiste adres! Gezelligheid onderling en de sportieve prestatie komen perfect samen bij dit team! 🏆"

- Nils v Duijn

Is uw interesse gewekt?

Laat uw gegevens achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Uw gegevens