+31 (0)6 1 356 356 1
Oosteinderweg 210, 1432BA Aalsmeer

Trackdays & Racing

Racevirus

Wij Verkerkjes hebben duidelijk het racevirus te pakken. Zowel vader als zonen zijn kampioenen in diverse Porsche klassen en snappen dus goed wat u nodig hebt als u gaat racen.

We maken het makkelijk voor u. Uw auto wordt naar het circuit gebracht. U rijdt een trackday of race. Onze monteurs zijn de gehele dag op het circuit om uw auto te verzorgen. U kunt ontspannen rijden en aan het einde van de dag gaat de Porsche op de RFF trailer terug naar de garage voor een check-up voordat hij weer even mag afkoelen in de stalling van Race For Fun.

U kunt van dit 'arrive and drive' concept gebruik maken als u een race rijdt, een trackday wilt rijden, een racecursus gaat doen of een rijvaardigheids training gaat rijden.
Heeft u uw auto ergens anders gestald? geen probleem. Ook als u zelf uw auto meeneemt kunt u van onze track service gebruik maken.

Instructie

RFF organiseert meerdere track en trainings dagen per jaar waar u aan kunt deelnemen. Natuurlijk kunt u uw racelicentie halen met Patrick of hem inhuren voor privé instructie.

Lees meer over instructie

Racewagen huren

Wij hebben diverse Porsches te huur voor op het circuit.

arrive and drive porsche Cayman GT4

Lees meer over het huren van een Porsche

arrive and drive GT4

Voor seizoen 2023 hebben wij in de porsche GT4 klasse bij de PCR of Porsche Sprint challenge deze porsche GT4 van de eerste generatie beschikbaar. de mogelijkheid bestaat uit het rijden van het gehele seizoen maar ook individuele races behoren tot de mogelijkheden.

De wagen is een originele fabrieks Cayman GT4 met PDK versnellingsbak, motorsport ABS, TC en ESP, dit, i.c.m. een mooi uitgebalanceerde wagen op slicks levert een ultieme race machine op.

deze winter bestaat de mogelijkheid dit te ervaren op een aantal testdagen op diverse circuits in Spanje en Portugal, maar ook dichter bij huis op Zandvoort en Assen zijn er verschillende mogelijkheden de wagen uitgebreid aan de tand te voelen.

Neem voor meer informatie contact met ons op via het reactie formulier of bel naar 06 1 356 356 1

Simulators

Wilt u weten hoe een simulator u kan helpen om beter te gaan rijden? Zoekt u een high-end simulator of juist een maatwerk product voor een specifieke ruimte? RFF heeft ruimte ervaring in alles dat met simracing te maken heeft.

Lees meer over simulators

Porsche Club Racing

Porsche Club Racing is de enige raceclub in Nederland exclusief voor Porsche racen. Iedere Porsche is welkom ongeacht type of leeftijd.

Lees meer over Porsche Club Racing

Is uw interesse gewekt?

Laat uw gegevens achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Uw gegevens