+31 (0)6 1 356 356 1
Oosteinderweg 210, 1432BA Aalsmeer

Race Simulators

Simracing

Thuis racen op je computer heeft de afgelopen jaren een enorme stap gemaakt. Niet alleen zijn de spellen meer levensecht ook de mogelijkheden met betrekking tot afstellen van de auto's is enorm geroeid. Sim racen is niet meer weg te denken uit het huidige trainings- regime van de nieuwe generatie professionele coureurs zoals Max Verstappen en Lando Norris die gebruik maken van dezelfde software en hardware als de amateur 'simmer' thuis in de studeerkamer.

Door het uitvallen van races door de Corona pandemie is de Porsche Club Racing een sim competitie begonnen. Dit bleek een succes. De race scherpte bleef op peil, nieuwe circuits werden verkend en zo is er een heuse 'Virtuele PCR' ontstaan.

RFF heeft veel van deze simulators voor haar klanten samengesteld en gebouwd. De keuze is reuze en we merken dat er binnen ieder budget een mooi pakket samen te stellen is.  Gaat u voor 3D of voor een enkel, dubbel of wellicht trippel scherm? welke stoel zit het beste? en dan hebben we het nog niet gehad over de keuze aan pedalen en stuurtjes.

We helpen u met veel plezier de simulator te creëren die bij u past.

Is uw interesse gewekt?

Laat uw gegevens achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Uw gegevens